teisipäev, 2. juuni 2009

rohuküla pehmekene

rohuküla | 6,5/99 | 45min

nii. jälle ütles see soome prognoos suht ainukesena, et tuul kukub õhtul ära. peaaegu kõik teised näitasid, et pole väga vara mõtet piiluma minna, sest alles õhtul tõstab. no ei tõstnud. olime enne kuute rohukülas platsis, pilt oli ilus, suurte asjadega vette. ivar oli jälle selleks ajaks juba mitu tundi vees ligunend ja teadis rääkida, et päeval oli väikeste asjade ilm olnud ja et nüüd on natuke langenud ja kirdesse keeranud.

kurss oli otse vormsi peale, alguses sai mõned hetked isegi kihutada, aga üldiselt oli tuul juba nii nõrguke, et kõrgust oli raske võtta ja ennast korralikult purje najale kallutada suht võimatu. selline naiste gliss, nagu vabamets ütles..

kohale sõites just valmistasin ennast ette, et täna ei tee mingit niisama sõitu vaid tuleb korralik trenn. aga ei tulnud trenni, sest polnud manöövrite jaoks tuult ja niisama sõita sai ka napilt kolmveerand tundi.. siis vajus täitsa ära.

aga niisama sõitmise kohta nii palju, et alguses triibutasin umbes pool tundi nii, et polnud kordagi põhjust vee sees käia.. väga mõnus oli kuiva ihuga kimada :)

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar