reede, 2. august 2013

slowrider invasion

pozo | 3,6/75 | 1h30min

juhtus kuidagi nii, et hommikul helises telefon ja henry teatas, et fotogeen džeinus, chris ja tony on saare peal ja et slowriderid tulevad natukeseks minu juurde elama.. orgunnisime siis kõik inimesed ja asjad pozosse ja ootasime paar tundi veetaseme heastumist.

kahe paiku vette, 3,7 esimesel tunni okei, teisel tunnil päris julgelt üle. sa mõned bäkid proovida, millest esimene oli taas ülinapikas.

sõitsime täiiiesti punkris ja lasin korduvalt ka põlvesügavuses vees riifi peal.. sitt tunne oli see, aga kui need aeglased mingi lolluse ette näitavad, siis kuidagi ilgelt vaja ikka järele teha..

proovisin oma trademark parema halsi hüpet esimest korda ka täitsa punkris täitsa suure laine pealt. tuli ilusti ja suht ruttu läksin nii ülbeks, et ajasin ennast sajaga täpselt murduva kolli tippu ja lendasin sealt. tulid täiesti reaalsed ülikiftid ja suured parema backside aerialid. epic lend, maandumine laine ette sileda peegli peale.. päris haigelt äge on küll see aeriali asi...

välja sõites ka taas üks table topp, mis sai nii rapsides visatud, et varbad tulid laua küljest ära.. jäin selle iludusega ka kahuri ette....


kahe aasta pärast panen sama pildi ja ütlen, et see on parema halsi switch clewfirst onefooted backloop...


pozo | 3,3/75 | 2h

õhtune chillout session.

täpselt üks ring 3,6-ga. käbe maha ja pisemaks.

puhangud käisid ka kolmkolmest nii kõrge kaarega üle, et minesta ära.. chris tuli 20 minuti pärast välja ja ütles, et ta tahab fuertele tagasi.. ta oli muidugi 4,0-ga ka..

me lasime tonyga suht kottpimedani välja. paremaga enam hüpata ei saanud väga.. tegelt ei saanud suure osa ajast üldse midagi teha. väljas tuli tihti lasta tagumine käsi enne pöördesse minekut lahti ja teha laine pealt korralik lainesurfi gybe.. muidu rebiti lihtsalt pikali..

mõned bäki katsed siiski leidsin puhangute vahelt ja tuli ka elu kõige napikam.. millisekundi jõudsin juba elada teadmisega, et maandusin ära..

lõpupoole veivasime kalda all ja jaanus pildistas välguga.. äkki saan talt varsti mõned kaadrid ka..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar