teisipäev, 6. august 2013

power chillout

pozo | 4,2/75 | 2h

tenerifele minekuga läks siis nii, et ei läinud eriti hästi.. käisime päeval chrisi ja jaanusega arinagas luurel, aga sel ajal puhus nii haigelt, et chris ütles, et tema vette ei lähe.. mina ka ei tahtnud minna.. 3,3-ga oleks pidanud laskma ja mu sajane sepik oleks ilgelt suureks jäänud..

õhtul ei olnud aeglastest vette minejaid, tegin üksi pozos paar tundi. meri paistis jälle ilgelt kolmkuue ja neljakahe vahepealne ja kuigi tundus, et neljane võib suht suureks jääda, tundus ahvatlev, et saab kalda alt ilusti liikuma.

esimesed 15 mintsa oligi neljane mõnus - selline paras väike overpower ja kalda all veivata perfecto.. siis tuli umbes kolmveerand tundi täiesti hullu overpowerit. veivata sai ikka ägedalt ja välja minnes epic kõrged floaty jumpid ja mitu väga ilusat table toppi. bäkki ei julgenud, selle purjega oleks enamvähem orbiidile lennanud.

hiljem jälle võttis sutsu parajamaks tuult ja kokkuvõttes väga mõnus veivamise sessioon. kohati sai ka päris väga suurte lainetega müratud ja vaid väga üksikud munesin ära.. takale vast roomasin ka paar millimeetrit lähemale.

homme fuertele! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar