reede, 9. august 2013

lauri seadi

risco del paso | 4,2/100 | 3h

hommik. laguun. eile hakkasin sellega harjuma, et vee asemel sõidetakse siin põhimõtteliselt märja liiva peal ja täna oli juba täitsa suva.. kui nii palju vett oli, et glissis uim ära mahtus, oli juba chill. sain chrisilt kingituseks täitsa päris friistaili uime kah.. sama pikk kui mu veivikast lõigatud custom, aga ikka tuntavalt parem.. rohkem grippi ja samas slaidib ka paremini.

aga ühesõnaga switchi trenn jätkus, hommikul oli switchi minek juba täiesti tavaline ja enamasti sain laua ringi hüpatud.sain proodelt kogu aeg tippe ka, kuidas asja paremaks saada ja edusammud olid kiired tulema. proovisin ka paar korda vasakuga switchi minna, see taas eluimelik ja tulid mitmed päris koledad avariid.


õhtu. laguun. korralik photoshoot, sakslased tõmbasid meie tulekul uttu ja saime laguuni üleni omale. enne kui laguun täitsa ära kuivada jõudis, sain kaks switch vulcanit länditud! :) natuke sai bodydräägi ka tehtud, sest vett oli lõpuks nii vähe, et muud ei julgenud. vasakuga elu esimene bodydragi katse ja epic mäsa..

väga lahe päev.. homme hommikul ehk saab ka veel switchida, kui tuult on ja siis oma saarele tagasi..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar