pühapäev, 12. mai 2013

defi finaal

gruissan | 4,2/100 | 1h15min


vaatasin võistlusi kaldalt, maarja oli minu neljasega stardis. seekord toodi stardiliin teisele poole muuli ja muuli otsast oli päris äge vaadata.. kui võistlejad kuivama tulid, sain ise vette.

tuul kreisipuhanguline. panin neljase. tiksusin teisele poole muuli, seal oli alguses nii üle, et ikka pidi julgust koguma enne kui midagi proovisin.. spockid kuidagi tulid, vasakuga isegi täitsa ilusti, aga parem jälle räbal. praegu ei saagi aru, kas ülepurjestusest või tehnika ise katki. nagu ei suuda keha pärast hüpet taglase poole kallutada.. tihti lasin taglase hüppes lahti ja maandudes lihtsalt ei ulatanud seda uuesti haarata.. keha keeldus paindumast..

kuna oli rämedalt üle, pidasin üks hetk otstarbekamaks lihtsalt speedi lasta.. võtsin siis suuna edelasse ja lasin mingid viis kilomeetrit täiskiirusel mööda randa vaevu põlvesügavuses vees.. heledamatest kohtadest lasin ikka kikivarvul üle, sest vesi oli madalam (vist liiva viimastel päevadel nii hullult tuisanud, et liivasaared on vee all kerkinud..) selle eest hoiatati ka kipritel koosolekul... tavapärases friistaili kohas jäin täna ka paar korda põhja kinni..

kihutasin siis jõeni, keerasin tagasi ja natukese aja pärast tuul vaibus ja teise poole tagasiteest tiksusin.. täitsa lõpus sain veel natuke käima, aga korralikku tuult ei kannatanud ära oodata ja tiksusin uuesti üle muuli ja kaldale ära..

järgnes asjade pakkimine ja hüvastijätt.. ilmselgelt olid need eestlased mulle meeldima hakanud, sest minemasõiduks autosse istudes oli erakordselt vastik tunne..

homme chillin barcelonas, ülehomme saab ehk juba kodus uuele quadile hääled sisse puhuda..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar