laupäev, 11. mai 2013

defi 2. võistluspäev


gruissan | 3,7;4,2/100 | 2h15min

hommikune. 1h15min
vana hea lõuna-prantsusmaa - ärisin kendilt õhukese aluskalipso ja läksin enamvähem tavapärase eestimaise talvevarustusega vee peale. ja käed külmusid ikka kangeks.

vaatasin esimese sõidu stardi ära ja siis hakkasin kolmesega spokki raiuma. mõlema käega tulid spock540 asjad. tuul rapsis rohkem, kui eile, natuke sai tiksuda ja tihti oli ka päris kõvasti üle. mingisuguse prantsuse pwa vennaga (f08) lasin koos.. see läks suht närvi, kui ma talle lähemale kui 50 meetrit sattusin või kui juhtusin selles kohas purjetama, kus tal oli vaja trikki teha. põrnitses ja raputas pead.. korra vehkis käega ka.. tundus, et on mingi hiigelegoga pubekas.

õhtune. 1h
topeltkalipsoga taas. neli-kaks. nüüd oli ainult kas tiksumine või ülepurjestus. vasak kandis end veel kuidagi välja, aga parema käe oleks võind kaldale jätta.. täiiiiesti mõttetu jäse, mitte muffigi ei osanud enam.. aga eks väsimus ka sees.. esiteks palju sõidetud, teiseks terve päev ilgelt külm kogu aeg, kolmandaks topeltkalipso jne.. kui lõpuks tundus juba tuulisemas olus veestart raske, lasin kohe otsejoones kalda poole ära.. ilmselgelt laip ja mis sa sellise peale ikka karjud..

tegelt paaril korral mõtlesin ka flaka peale, aga kui asjaks läks, tundus see sellise pelmeen-kehaga kindel traumapunkti reis..

vaikselt igatsen tagasi koju, kus ei pea jopega käima ja kus piisab ühest kalipsost..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar