teisipäev, 21. juuni 2011

sajane

püünsi | 5,0/100 | 1h10min

pool tundi enne mere äärde jõudmist soetasin uue püssi - jp freestyle 100 II pro 2006. jubeeee äge pill.. kaalub 5,8kg ja on sellega suht kõige kergem jp fs laud, mis kunagi sündinud..

niisama triibutada on sellega täitsa kehv, aga igasuguses friistaili manöövris on puhas kuld. rääkimata sellest, et glissi läheb täiesti ilma tuuleta ja glissist välja ei kuku kunagi.

esimene kord kahjuks palju sõita ei saanud, sest eilne topu hullumaja oli veel hullemini raputanud kui algul arvasin.. terve päeva oli suht imelik olla ja merel tekkis natuke selline tunne nagu oleks päikesepiste saanud.. tasakaal häiritud, väike iivelduse tunne kogu aeg ja üleüldse selline olemine, et tahaks vaikselt rahulikult pikutada.. mingi hetk oligi juba nii kehv, et ei tahtnud enam ühtegi hüpet teha ja kobisin välja.

paar vulcanit jõudsin sooritada ja tundub, et sain natuke ka saladusele lähemale. kõvasti aitas see, kui taglast hüppe ajal kiiresti ja jõuliselt liigutada.. nii ei jää see allatuult küljepeale tilbendama nagu mul tihti juhtub. sealt jäi siis veel puudu ainult keha raskus ka kiirelt ette viia..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar