neljapäev, 23. juuni 2011

jaanipäev

topu | 4,4/100 5,0/100 | 4h

üks kõige ägedamaid sõidupäevi üldse. natuke enne viite vette, kaks tundi oli pingule tõmmatud 4,4 enamvähem mitte liiga palju üle, seitsmest alates oli viiesega täpselt paras. purjevahetuse ajal sõin ka kõhu suht täis ja see vast lubaski nii pikalt sõita.

vasakuga neljatunnine vulcani trenn ideaaltingimustes. imekombel ei olnud nii, et mingi hetk tehnika täiesti ära laguneb vaid terve sõidu ajal läks tibusammude kaupa paremaks. umbes 15 korralikku vulcanit tuli ära. üritasin kõiki elemente lihtsalt keskendunumalt ja puhtamalt teha, lõpus jäi ikkagi probleemiks see, et ei saa pärast laua keeramist keha raskust ette. kahtlustan, et olen juba laua väljahüppamise ajal liiga taha kallutatud.. viimased pool tundi hakkasin ka tegelt juba spock'i proovima. korra keeras laud praktiliselt täitsa 360 ära, aga keha asend tegi taglase järeletoomise võimatuks.

paremaga tegin peaaegu kõike, mida oskan. duck gybe, downwind 360, heli-tack, tack, backwinded gybe.. kõik asjad tulid suht ilusti. backwindedis tuleb õppida kiirust paremini säilitama. millalgi mõtlesin ka korra nalja pärast paremaga vulcanit proovida ja esimesel katsel keeras laud ilusti ära ja hakkas libisema. taglas jäi midugi maitia kuhu tilbendama, aga ikkagi. sellest inspireerituna proovisin mitu korda veel ja reeglina sain laua ilusti keeratud ja natuke libisema. korra jäi väga minimaalne tasakaalusäilitamine puudu, et olekski ära teinud. aga paremaga hüppan kuidagi imelikult nii, et ei lähe nina ees vette vaid laud keerab õhus täitsa 180 kraadi ära.. näis, mis sellest saama hakkab.

oma uue lauaga sain ka korralikult sõbraks. sellega on siiski ka niisama väikses chopis väga muhe sõita ja mürada..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar