reede, 18. juuni 2010

the vulcan - done!

rohuküla | 5,0/99 | 2h

lõunatuul üle sadama muuli, sile vesi, tuul suht pagiline ja imelik. kaks-kolm triipu soojenduseks ja täiega vulcanit harjutama. kaldapoolses otsas ainult tack või heli-tack - nende resultatiivsus oli täna muljetavaldav.

vulcan oli mitmest kohast suht liimist lahti ja mingit head tunnet ei tekkinud, aga kui tund aega nikerdatud oli, tegin ühe ära. hea meel on. ausõna. kuna ma polnud switchis jala-aasades varem olnud, siis see vulcani lõpu asend tundus suht imelik ja hirmutav, aga suutsin pärast esimest kiir-ehmatust kiir-toibuda ja jalad ikka aasadest kätte saada. tehtud! väga ilus tõenäoliselt ei olnud, aga mingi tohutult koba ka mitte.

pärast sooritust jõudsin veel 2-3 tükki sisse kukkuda ja siis hakkas tuul täiega jamama. kas ei saanud käima või siis oli liiga üle, et mugavalt proovida saaks. mõned sain ikka veel proovida, aga seekord jäi see üks püsti jäädud asi ainukeseks. natuke aega hiljem kukkus tuul täitsa ära. tegime siimuga veel paarkümmend minutit tiksumistrenni peale ja välja ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar