kolmapäev, 16. juuni 2010

the vulcan - day three.

topu | 5,0/99 | 2h30min

seekord sain siis laua tagurpidi libisema. mine muffi kui äge see on! pärast pooletunnist lollitamist sain libisemise nii lukku, et selg ees ei kukkunud kordagi vette. aga seda tagurpidi glissi veel korralikult kontrollida ei suuda.

kahel korral suutsin enne vee alla vajumist kätega korralikult teisele poole poomi ka minna ja sealt asja ärategemine enam kaugel ei olnud..

viimased kolmveerand tundi oli jube. tuul hakkas pagitama - kord ei saanud käima ja siis oli jälle üle ja mul tulid mingid asjad nii liimist lahti, et enam ei saanud lauda libisema. täitsa metsas, kuidas ma lõpuks enda ja tuule peale vihastada suutsin.. õnneks kõige viimasel katsel, mida kalda poole sõites proovisin, läks laud jälle libisema ja päris nuttes maha ei tulnud..

jubesuur probleem hetkel veest välja poppimine. millegipärast tundub, et täitsa siledas vees ei saa lauda veest välja ja otsin paaniliselt mingit õige nurga all lainenukki. järgmine kord tuleb sellele keskenduda, et vaja täitsa siledas vees ilma laine abita laud veest välja saada. siis tuleb ära ka.. :)

palun tuult. ruttu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar