laupäev, 12. juuni 2010

topu rock

topu | 5,0/72 5,0/99 | 3h30min

väike briis oli. tuulekaardid kõik kogu ranniku ulatuses punased, lillad või misiganes värv mingil kaardil tormituult tähistab.. lubas edelat, aga esimesed poolteist tundi oli puhas läänekas ja siis keeras edela ja lääne vahele. läänega polnud siledat vett kuskilt võtta ja sõitsin väikese lauaga. suuremas osas niisama triibutamine ja ülipurjestusega toime tulemine koos hüpetega mõlemal halsil. kui natuke keeras, tekkisid mõlemas otsas laidude ja maanukkide taga siledad manööverdusplatsid. natuke võttis vaiksemaks ka. lohistasin suure laua vette ja hakkasin elu esimest korda vulcanit proovima. ja see hakkas meeldima. enamus katsed hüppasin laua veest välja, keerasin 90 kraadi ja lendasin selg- või külg ees vette.

siim siis õpetas, et kõrgele pole üldse vaja hüpata - vaja ainult uim pisut vabaks saada ja siis kohe esiots vette suruda ja ümber selle keerutada. mõned korrad sain laua nina vette ka ja peaaegu juba tundus, et hakkab koitma, aga kuna tõstis, siis oli vulcani proovimiseks liiga üle. proovisin siis lõpupoole veel backwinded gybe'i, aga väsimus peal ja ei tulnud enam miskit.

üliäge päev, ülikõva tuul. paremaga tulevad väiksed hüpped juba täitsa rahulikult. otse edasi hüppamisega veel tegemist, sest nii kipub natuke katapulti tõmbama. aga see võis ka lainest olla, mis täiesti tuule suunast. palju sai duck gybe'i tehtud. paremaga mõned down360 ja üks up360 ka. suure lauaga tulid tackid väga korralikult.

poiss ootab nüüd vulcani harjutamise tingimusi.. tagurpidi glissimine pidi äge olema :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar