reede, 27. veebruar 2009

dahabi laager 6

dahab | hullumaja | 4h

hommikupoole puhus nii, et lwf-i oli täitsa mõnus teha. ja kuna muud teha polnud, sai seda lausa kolm tundi jutti tehtud. sai igasugu imelikke asju proovitud ja igasugused imelikud asjad hakkasid ka vaikselt välja tulema. siimul tulid asjad palju paremini välja. väga ebameeldiv. vabametsal ja simol nii hästi ei tulnud. see rahustas natuke.

ennelõunasel sessioonil nägime kaugemal ka tuulekeerist, mis liiva ja prügi taeva poole keerutas. nagu filmis. äge :) see hetk ei osanud me kahtlustada, et see keeris oli märk, et asjad on väga korrast ära.

tuli lõunasöögi aeg. olin rõdul pool kausitäit pastat sisse luristanud kui järsku tõmbasid lipud sirgeks. sekund hiljem (tegelt kulus vähem kui sekund) kuulsime alumiselt korruselt müdinat. see oli bubble trapetsi ja kamade poole jooksmas. veel kaks sekundit hiljem hakkas keegi hüsteeriliselt plaksutama. tuul puhus. täiega. totaalselt valelt poolt. dahab on kuulus oma pea igapäevaste (välja arvatud see nädal) termotuulte poolest, mis puhuvad alati põhjast. see praegune freak of nature puhus täpselt lõunast. väga kõvasti. ilma naljata kaks minutit hiljem olid kõik sel hetkel dahabis viibivad surfarid vee piiril ja klubide katusealused olid kamadest tühjaks tassitud. kiiremini kui kunagi varem. sest ammu polnud puhunud ja nüüd puhus.

järgnes tund aega pornot. umbes 10 mintsa puhus, siis kukkus jälle täiesti nulli, siis oli kaugemal jälle liivatormi näha, mis 10 minutiga meieni jõudis ja siis jälle puhus 15 mintsa. sõita sai täiesti klubi ees rannas, sest puhus valelt poolt. bubble, colin, barnaby ja matt olid sillas ja tegid iga puhangu ajal mitukümmend manöövrit, mille nimesid ma ei tea. aga need tundusid sellised, et kui ma nii teha prooviks, siis tõenäoliselt esimese korraga välja ei tuleks. teise korraga vast ka mitte..

läksin ka mingi hetk välja. see päev sai mulle väga selgeks, mis on klubi varustus ja mida tähendab oma isiklik varustus. kuna vette tuli jooksuga minna, siis ei tulnud selle peale, et mõnel suurel purjel võiks maailma kõige lühemad trapetsiotsad olla. tegin kaks triipu nägu purjes kinni ja tulin asju vahetama. jälle oli kiire. siis sattus laud, millel olid liiga väiksed jala-aasad. sai siis neid sättida. taglasel oli ka midagi viga - enam ei mäleta, mis see oli. igatahes käisin vist kokku kolme erineva setiga väljas, tegin vast 10 triipu ja terve aeg oli väga rõve. suht vastik chop ja väga pagiline tuul. mis oleks olnud enamvähem, kui varustus oleks täpselt oma käe järgi olnud. aga ei olnud.

kokkuvõttes tund aega ilget jama ja purjetamiseks seda ei nimetaks.

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar