laupäev, 28. veebruar 2009

dahabi laager 7

dahab | pisike puri | suur laud | 1h30min

viimane päev. nagu kombeks, tuult ei olnud ja sai väikest purje keerutada. sai suht asjalik õrna tuule friistaili trenn tehtud ja viimane pooltund ainult ducktack'e raiutud, mis lõpuks ka päris hästi välja tulema hakkasid.

____________

siinkohal ka pisuke kommentaar, mis järgmine päev juhtus...

kui hommikul õue vaadata üritasin, ei olnud muffigi näha, sest akendel olid kardinad ees. kraapisin need saadanad siis eest ära ja tõdesin, et puhub. täiega. hommikusöögi ajal ei tohtinud tühjaks söödud taldrikut omapead jätta, sest see tahtis laualt minema lennata. kui veel mõni sõna kirurgilisest täpsusest, siis täpselt see kell, kui surfiklubi uksed avas, astusime meie transpordivahendisse, mis meid dahabist minema sõidutas. sõiduk kõikus terve tee siia-sinna, sest tuul oli vali. prügi, mida egiptuses küllaga igal pool vedeleb, oli taas lendu aetud, palmid kõverad, lipud sirged - tuulevaikus oli läbi saanud ja asjade normaalne ornung taastunud.

laagri peale kokku siis ca 20 poolikut triipu, millest pooled olid väga rõvedad ja millest ükski polnud selline, et triibu lõpus ka mõne normaalse manöövri sooritamist proovida saaks.

great success!

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar