teisipäev, 24. veebruar 2009

dahabi laager 3

dahab | suur puri, väike puri | suur laud | 2h

eile õhtul oli welcome party. ma jõin natuke palju. väidetavalt vähemalt kaks pudelit rummi. ja siis olla veel teiste joogid ka ära joonud. öised sündmused olid kindlasti põnevad ja need tegid mind üle küla kuulsaks (täitsa päriselt kohe), aga mida ise ei mäleta, seda pole olnud, niiet las ta jääb.

siiani polnud mul kunagi tahtmist tekkinud isegi kerge pohmelliga merele minna. ebaturvaline ja värk-särk. täna läksin täiesti purjus peaga vette. sest puhus imekombel piisavalt, et sai ülisuure purjega sõita. sõitsime siis. kokku sain vist neli-viis poolikut triipu teha. sest edevam osa tuulest oli siis ära puhunud, kui eestlaste delegatsioon veel hotellis silmi kinni hoidis.

gliss oli õrnake, aga sealjuures tundus minek meeletult kiire ja äge tänu veres ringi hulpivatele promillidele. kui tunnike tehtud, sai tuul lõplikult otsa ja oli vaja kaldale minna.

pärast lõunat, kui julgesin ennast juba pigem kaineks pidada, tegin veel tunnikese õrna-tuule-keerutamist. oli paras kakerdamine, sest tasakaalu säilitamine ei tulnud täna hästi välja.

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar