kolmapäev, 22. oktoober 2008

overpower ruudus

püünsi. 5,0/72. 2h

hi, my name is lauri and i'm a windoholic.

tuleb välja, et eilne kõva tuul oli siiski suht õrn briis.. täna tuli tuulepoiste isa ka kohale. koos oma sõpradega. kindlalt minu kõige tuulisem päev ja veel kindlamalt kõige-kõige ägedam vee peal veedetud aeg mu elus.

tuul WSW keskmiselt 15ms. puhangud tõenäoliselt vähemalt 17ms. välja sõitmine käis nii, et 10 meetrit vees, siis viis meetrit õhulendu suvalisest pisikesest lainest, siis 10 meetrit sõitu ja jälle hüpe. tagapool suuremates lainetes tegin paar nii haigelt mõnusat hüpet otse taevasse, et pisar tuli silma. sõna otseses mõttes. hüppes mingit erilist hirmu polnud, lihtsalt lendasin üles ja siis kaifisin alla kukkumist. osad edasi-mitte-üles hüpped maandusin puhtalt glissis ka, mis ajas jälle meele härdaks. tagasitulles sai kaugemal kohati peaaegu veivi sõita ja kui oleks julgenud/osanud, oleks isegi allalainet väikseid hüppeid teha saanud.

gybe'id tulid eriti lõdvalt, üksikud kukkusin sisse. samas väga ilusaid oli ka vähe. aga need vähesed olid jällegi ilgelt mõnusad. tagapool sai ülisuurest lainest alla keerata ja täiesti siledal pinnal paar korda kõige ehtsamaid carve gybe asju teha.

puri oli koguaeg liiga suur, aga enamasti suht vabalt kontrollitav, mu väike laud on sellise ilma jaoks perfektne. kohati oli käimasaamisega probleeme, sest tuul nii kõva, et ei saanud kiirendust piisavalt aeglaseks, et jalad aasadesse jõuaks libistada. mõned korrad keerasin triibu lõpus lihtsalt vööri vastu tuult ja lasin ennast vette, sest nii kõva puhang, et allatuult gybe'i keerates polnud erilist lootust, et jaksaks asjadest kinni hoida. päris kõhedaks tegi kui aeg-ajalt tuul ja meri mind nagu mänguasja igas suunas loopisid ja loputasid.. tahaks öelda, et enam ägedamaks minna ei saa, aga ma juba tean, et saab. i can't wait :)

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar