pühapäev, 12. oktoober 2008

14-15m/s @ püünsi

püünsi. 5,0/120. 3h

täna oli au üle pika aja niiske kalipso sisse ronida.. sest eile puhus. ja täna jälle. täna veel rohkem kui eile. alguses oli viiesele paras, pärast oleks vist suht vabalt ka 4,2ga sõidetud saanud. samas ei tundnud hetkekski, et ei saa purje kontrollimisega hakkama. aga laua suurus jäi küll ette. hüpetes ei suuda ahtrit õhus hoida ja rail jäi mitu korda lainesse niimoodi kinni, et peaaegu oleks täiskäigu pealt katapulteerunud. aga muidu oli maailmalahe. kuna tuul oli väga kõva ja vesi ei olnud kuigi sile, ei saanud down360 harjutada ja tegin siis paremaga ülikiireid täisglissis gybe-asju ja vasakuga sain ka gybe'i palju kindlamaks. hiljem sai ka mitu otsa aegna lähedusse tehtud ja suuri laineid nauditud. hirmuäratav ja elulahe ühekorraga:)

tackid on ka väga kindlaks läinud. tacki ajal on eriti hästi tunda, et laud on hästi suur ja andestab igasuguseid lollusi..

ja olge vait, kui soe jälle oli. kuna tuul kõva ja vajas suht palju pingutamist, hakkas mitmel korral täitsa palav ja siis sai mitu aega vees chillitud. sõna otseses mõttes. eriti kaif oli seda lainetes teha - päris freaky tunne, kui lamad selili ühe koha peal, aga samas kõigud mitu meetrit üles-alla.. mmmm :)

järgmine kord võiks downwind gybe'i uuesti harjutama hakata. jah, nii teemegi.

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar