teisipäev, 21. oktoober 2008

overpower

püünsi. 5,0/72. 1h50m

jubeimelik on olla, kui koguaeg puhub. täna oli püünsis mõnusalt soe lõunatuul. alguses väga rahutu - kohati oli üle, kohati kukkus mõneks hetkeks nii ära, et pisikese lauaga ei olnud mingit käimasaamise lootustki - isegi tiksuda ei jaksanud. esimene tund oligi selline tunne, et hea trenn küll, aga mingit komforti pole ja suht kehv maitse suus kogu asjast. lainetuseks serveeriti ülitihe chop, mis oli väikse laua jaoks täpselt paras, et vastik oleks. samas sain väga head väikse-laua-gybe'i trenni ja suutsin vist kogu ürituse jooksul ca 80% gybe'idest püsti jääda. poleeee paha!

kella poole viie paiku ilmus tuule suur vend kohale. pidin viiese täiesti planguks tõmbama, aga ikka oli väga üle ja gybe'idesse sisenemise kiirus oli täitsa hirmuäratav. aga näe poiss harjus ära ja kokkuvõttes suutsin mõlemal halsil vähemalt ühe glissis carve gybe'i ära teha. ja tuli mitmeid teisigi, mis olid nii peaaegu glissis, et eemalseisva poolpimeda pealtvaataja oleks vabalt ära petnud. jälle kiitus vasakule halsile, kus kohati isegi paremini välja tuli kui paremaga.

kuna taevas oli täitsa pilves, pidi juba pool seitse välja ronima. vee pinda ja lainenukke ei näinud korralikult juba kella kuuest.. aga üks öökull suutis seitsmeni sõita ja tuli alles siis välja, kui mul kõik asjad pakitud. selleks hetkeks oli nii pime, et autos oleks olnud ilma salongivalgustuseta suht raske seda istet üles leida, kus roolida saab.

aa ühe down360 katse tegin ka. polnud isegi väga paha, aga tuul sel hetkel hullumeelne ja seetõttu hävisin lõpus täielikult. paar koledat tack'i jäin ka püsti. duck gybe'i veel proovida ei julgenud, kuigi mõte käis peast läbi küll..

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar