reede, 20. detsember 2013

eklips

pozo | 5,0;4,2eclipse/75 | 1h45min

päeval kui leidsin, et on vajalik tööd teha, siis puhus üliilusti. kui randa läksin, siis kõik tiksusid ja 5 mintsa hiljem tulid tiksujad ka välja.. nii et neljase järele ei julgend haarata ja panin oma pann-viiese.

mu räsitud ja väsind viis oli okei.. taas oli korralik tsopp, aga natuke parem kui eile.. tuul ka vähem närviline.. mingi hetk hakkas järsku niimoodi puhuma, et viiesega enam üldse sõita ei saanud.. aga kangutasin miski 10 minutit veel.. ja siis tõin pozowindsist nelikaks goya eclipse asja..

eclipse oli hea. kui vette tagasi jõudsin oli tegelt juba nelinull üle ja lõpus oli vist kolmseitse ka üle.. ikka ilge kihutamine oli.. laine läks tuule tõustes palju suuremaks, aga ka tsopp hakkas rohkem segama.. bäkki ei julgenud mõeldagi, veivata sai natuke..

puri (jälle gaastra masti peal) tundus ärksam ja energilisem kui guru. mida vähem sõidukogemust, seda parem valik guru on, sest sellega on kuidagi ilgelt hästi kontrolli all kõik.. samas eclipse'iga on jälle väheke põnevam ja ärevam, mis ei ole ka alati paha.. ja eks ilm oli ka täna ämbritäie võrra ärevam kui eile..

ehk saab homme veel proovida.. pidi suti rahulikum olema ja siis homme pärastlõunast alates ei saa vist enam kunagi sõita..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar