laupäev, 14. detsember 2013

banzai

pozo | 4,2banzai/75 | 1h30min

täna oli juba täitsa tuule moodi ja ka lainet leidus. näppasin pozowindsist 4,2 goya banzai testimiseks.. sinna sisse läks küll maverxi mast, ma ei tea, kas ja kuidas see purjele mõjus.. rigades tundus kuju okei..

hoiatati, et on jõuline puri ja nii oligi. puhangud sellega märkamatuks ei jäänud ja esimesed paar triipu oli päris vastik..aga kui settingud paika sain, oli üldjoontes täitsa meeldiv kogemus. natuke küll oli seda asja, et kord sikutab ühte kätt, kord teist (mida simmer iconiga üldse ei olnud), aga taas ei saa ühe tunni pealt väga sügavuti minevat juttu ajada.. see siis pidi olema eclipse'i vastand (eclipse ülipehme ja andestav) ja guru omakorda eclipse'i ja banzai vahepealne.. guru mul veel proovimata..

üldiselt oli normaali päivä. algul oli natuke lainet, siis vahepeal nagu väga ei olnud ja siis tekkisid jälle päris suured, mis ka enda eest tuule suure isuga ära sõid. korra oli küll nii, et päris suure laine pealt bottomisse minnes tahtsin purje ära visata, sest see pidurdas minekut igas asendis ja tundus nagu sõidaks liivapaberi peal.. väga ebameeldiv.

mõned ilusad lained sai siiski veivatud täitsa mõnusalt ja isegi hüpata lubati. seekord on pikem kuiv periood kuidagi pigem positiivselt mõjunud, sest bäki proovimise jaoks mingit julgusekogumise hetke küll vaja polnud. kohe, kui ramp ette anti, keerasin heameelega ära ja kordagi polnud disaster ning üks katse oli tegelt taas juuksekarva kaugusel..

tunnike sai normaalselt sõita, siis olin laip. kuna eilne poolgliss ajas natuke tuju ära, siis ei võtnud tänast prognoosi igaks juhuks enam väga tõsiselt ja tegin päris palju trenni peale.. seda oli nüüd tunda ja näha...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar