kolmapäev, 24. oktoober 2012

sw (kordustrükk)

aeroclub | 5,0/100 | 2h

sama koht pisikese lennujaama taga bahia felizi kõrval, sama tsopp, pisut tugevam tuul. koomale tõmmatud viiene korralikult poweris.

vasak on kunn. tegi vabalt spock540 asju ja vulcaneid. paremaga endiselt tülis, ei suuda tagurpidi libisedes kuidagi keha taglase kohale viia.. aga natuke läks eilsega võrreldes paremaks ja vulcan hakkas vaikselt tulema.

üks vahe proovisin natuke mõlema käega grubbyt. täielik disaster. ei saanud korralikult teha, sest allatuult sõites rauges lainele tagant otsa sõites hoog ja aeglaselt oli eriti võimatu. paremaga tuli vist mingi peaaegu miniloop ühel katsel..

paremaga aga tuli kogemata üks maailmatrikk. vulcan, viskasin (tegelt ise lendas) taglase käest, taglas käis tagurpidi libisemise ajal täiesti vee kohal ära, hakkas siis vaikselt tõusma ja tuli kätte tagasi. nagu filmis.. ja ikka aega võttis, passisin pikalt ja juba igav jõudis hakata enne kui taglas tagasi tuli ja libisemise hoog rauges. suu oli kõrvuni ja kukkusin lõpuks vette, sest laud oli salaja natuke liiga vulcani ja spocki vahele ära keeranud. aga ikkagi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar