pühapäev, 7. oktoober 2012

liimist lahti

arinaga | 5,0/100 | 1h

eelmine päev sai palju trenni tehtud. lausa nii palju, et öösel ei saanud magada.. hommikul seega suht korralik väsimus kallal. vette minnes oli esimese 10 minutiga selge, et mingi jama on.. täpselt nagu oleks korraliku pohmelliga merel.. ei mingit tasakaalu, iga veestart pani hingeldama nagu oleks midagi hingeldama ajavat teinud.. poole tunni peal olin valmis välja minema, aga siis ilmus mingi kohalik vend välja, kes tundus, et sõidab suht täpselt samal tasemel nagu mina.. see oli erakordne, sest üldiselt on see täiesti algajate ja slallitajate koht. vabastiilijad elavad fuertel või midagi..

tegin siis teise pooltunni veel.. mõõtsime teineteist teravate pilkudega ja igaüks proovis näidata, mis oskab.. tuul oli taas selline, et tiksud, ja siis on vee pealt näha, et tuleb umbes 20 meetri pikkune puhang, kus vaja käima saada, midagi teha ja siis kui manöövris sisse kukud ja stardid, pead jalgadega elu eest siputama, sest tuulest ei piisa, et taglastki üles tõsta..

korra sai kõrini ja ronisin laua peale, et taglast sikutada. see hetk oligi täpipealt pohmelli tunne, sest kukkusin lihtsalt külili.. laua peal ma seista ei suutnud..

ühesõnaga üks suur suremine ja nüüd kui seda siin järgmisel päeval kriban, võin öelda, et järgneval ööl jäingi natuke haigeks ja asi ei olnud ikkagi selles, et sai natuke trenni tehtud.. homme on viimase viie nädala kõige tuulisem päev.. mina pikutan voodis.......

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar