kolmapäev, 19. oktoober 2011

mmmõnus.. ühtlaselt stabiilne..

püünsi | 4,4/100 | 1h30min

esimesed viis minutit puhus mõnusasti ja ka veepinna vormid olid pandavad. pärast paari krüssuotsa vormistasin kohe paremaga ilusa viiesajase spoki. suht imelik kui oled juba spokki teinud ja kalipso ja puri ikka veel kuivad.

spokiga samal ajal valmistati ette tuule põgenemiskatset, mis minutike hiljem kohe ka realiseeriti. järgnes kolmveerand tundi mõnusat ühtlast tiksumist. kui lõpuks aru sain, et tegemist pole hetkelise vaikusega, hakkasin nikerdamist harjutama. backwinded, switchis sõit, upwind360 ja kogemata tuli ka switchis up360 välja.

kui tiksumist piisavalt sai, võeti tallinna kohal lösutav vihmapilv eest ära ja sealt tuli siis vahepeal tulemata tuul kõik korraga. nelipool oli täitsa üle, kuid manageeritav, aga vee pind muutus nii ulmeliseks nagu puhuks 50 sõlme.. niisama triibutada oli väga ebameeldiv, vasakuga tacki enam teha ei suutnud. paremaga proovisin spocki, aga selleks oli vaja enne manööverdamist täiesti otse allatuult lasta ja ka siis aeg-ajalt ei julgenud overpoweri tõttu. välja ei tulnud midagi. ma polegi varem nii jõuliselt allatuult keeranud enne manöövrit, aga tegelt täitsa asjalik tegevus, kui kiiruse säilitada suudab..

stabiilset ülepurjestust jätkus vast umbes veerandtunniks. see asendus sujuvalt tiksumisega. keerutasin siis natuke aega veel ja kui oli näha, et normaalset õhu liikumist ei tekigi, sulistasin kaldale ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar