reede, 16. juuli 2010

purjetamine surfilaagris

roosta | 6,5/99 9,0/135 | 1h30min

peaaegu enneolematu, et surfilaagris õhk liigub, aga näe juhtus noh.. tunnike oma suure setiga, mis jäi ikkagi natuke väikseks. suure osa ajast glissis, aga liiga nauditav ei olnud. puhangus kimada ei saanud, sest need tuli kõik sada portsenti kõrguse kogumiseks kasutada ja mittepuhangus oli alus vaevu glissis. ei mingeid trikke ega manöövreid - lihtne triibutamine. vesi oli totaal-supp. elu esimest korda sõitsin eestis shortside ja lükraga. lükra oli lihtsalt päikese eest kaitseks.

oma asjadega sõites mõtlesin vana hea "võta alati-alati kõik-kõik asjad kaasa" reegli peale.. sest koju oli jäänud mu vana 120-liitrine rallikas, millega oleks antud tingimustes väga lahe olnud kruisida. aga kodus asju pakkides suutsin ennast siiski veenda, et seda lauda mul mingil juhul vaja ei saa minna..

üks hetk pidi vabapoiss praami peale sättima hakkama ja temast jäi järele ivari 9,0 v6 taglas ja 135-liitrine isonicu pann-laud. töristasin siis sellega veel pool tunnikest. tollega sai kimada küll, aga üheksane puri oli mulle natuke üle ja kuna tegemist oli peaaegu formula varustusega, siis mul puudus piisav kogemus ja oskus, et sellist atribuutikat nautida. ei julgenud korralikku käiku sisse lasta sellises laines lihtsalt.. sileda vee peal oleks kihutand nii-mis-kole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar