neljapäev, 22. juuli 2010

meri on mu mänguväljak

rohuküla | 5,0/99 | 2h40min

esiteks oli minupoolne tuuleprognoosi error. ma ei teagi, kas passisin ainult tallinna ümbrust või mis, aga kui aivekas väitis, et rohukülas puhub, siis esimese hooga tegin tähtsa näo pähe ja saatsin täitsa pikalt. tund või nii hiljem olin aive autos, asjad katusel, sõit läände.

aiii kui olematu see viiene puri on. poiss viimasel ajal ainult kuuepoolesega vehkinud ja väike tundus esimesel triibul sjuuke, et sellega küll never käima ei saa. aga sai. õhk oli suht puhanguline, aga kokkuvõttes väga tip-top. lõunakas.

täiesti hullult äge oli väiksega lasta. kaugemal merel üle pika aja lahedad chop-hopid. harjutasin palju vulcanit, aga ainult üks tuli ära. tundub, et ei viitsind piisavalt keskenduda. vahepeal polnud muuli kõrval tuult ja pidi tahapoole avamere lainesse minema. ma polnud varem selle peale tulnud, et sellises kohas ka asju proovida tohib. ainuke püsti jäädud vulcan seal lainete vahel tuligi. muhe. üleüldse tekitas kaugemal mitte-nii-sileda vee peal asjade proovimine ägeda suure poisi tunde.. suht ruttu hakkasin lainete mäsu sees nägema hüpperampe, maandumisplatse ja muid vahvaid asju, mille peal mängida.

uudistootena tõime turule vulcani katsed parema käega. esimesed kaks proovimist olid liigagi paljulubavad ja laud keeras väga ilusti, aga siis seisud normaliseerusid ja sain ka natuke haiget. peamiselt tegin laua välja saamiseks liiga chop-hoppi (keha liiga taga), mille tõttu laua nina vette ei saanud ja laud tuli alla risti liikumissuunaga. paar maandumist oli jalgadel ikka kohe täitsa valus. korra suutsin ka vahetult enne õhkutõusmist ennast trapetsisse tagasi haakida ja sain maha esimese trapetsis vulcanikatsega. elu isu päris ära ei läinud, aga see oli omajagu valus. pea sai vastu vett natuke põrutada ja keha raputada. õnneks jäi poom sirgeks.

hiljem veel üks koordineeritud päästeoperatsiooni harjutus. ühel slalomistil lagunes kaldast vähe kaugemal kardaan. tõin talle kaldalt uue, installisime selle külge ja slalomist sai kenasti kaldale ära paarutada.

kui kaksjapool tundi sõidetud, võeti tuul minuti pealt ära. täitsa nii, et ei mingit veestarti ka enam. tiksusin mõned minutid, proovisin switchis heli-tacki ja kuivale ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar