esmaspäev, 11. november 2013

friiraidi purjetest

pozo | 4,5;4,7/75 | 1h

tuult oli suht nigelalt ja vaikselt langes kogu aeg. kalda all lainete vahel oli täpselt null. vähe sellest, et sealt minema ei saanud, isegi veestarti oli päris nigel teha. sõita sai ainult taga tavalise läänemere pinnase peal.. friiraid noh..

esimene pooltund simmer icon 4,5. tuult vähe sellele, aga tundus, et puhangulises asjas käima saades on puri natuke närviline ja kisub kord üht, kord teist kätt. kui aga korralik tuul purjes, siis tundus maailma kõige stabiilsem asi. lihtsalt veab, ei mingit nihelemist. nagu oleks trossiga veoauto taga..

teine pooltund goya eclipse 4,7. selleks ajaks oli sellele ka juba natuke vähe tuult nii et mõlema purjega minimaalsetes tingimustes. ütleks, et käima läks loogilisemalt-rahulikumalt-pehmemalt, samas kui puri tuult täis, siis oli ka selline natuke uimasem ja natuke sikutas kord üht, kord teist kätt.

tahaks sellist, mis läheb käima nagu eclipse, aga sõidab nagu icon.. nüüd vist tuleb väheke pikem kuiv periood jälle, aga tahaks neid kunagi korraliku tuule käes ka proovida ja siis vaja veel banzai ja guru ka üle vaadata..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar