pühapäev, 17. märts 2013

reptiil

salinas | 5,0/100 | 2h15min

pozos liiga maatuul, kõik läksid kilomeetri võrra lõunapool vette. ma ka. kalda ees ilus siledus, kaugemal väike tsopp. parem tegi taas terve päeva tacki, vasak proovis natuke grubbyt, vulcanit ja spocki. viiene täiesti sirgu tõmmatud, tuult oli sama palju nagu eile lahest väljas sõites. natuke rohkem läänest.

korralik intensiivne trenn, lühikesed otsad, palju manöövreid. tack hakkab vaikselt sajale prossale lähenema, grubbyga oli keeruline. kalda all oli suhteliselt maatuul ja keerutas ja puhutas. grubby katsed olid enamasti peaaegu miniluubid. ma olen nüüd nii palju selg ees vette lennanud, et ammu võikski siledas loopi proovida.

loomaaed oli ka jälle. tegin kaugemas otsas tacki ja kui laua uuele halsile sihtisin, oli vöörist vähem kui kahe meetri kaugusel mingi suur tume jurakas. esmapilgul tundus mingi puidust moodustis, aga kui ta aru sai, et ma enam väga kurssi muuta ei kavatse, siis tõmbas pea marurahulikult vee alla ja võttis suuna sügavale.. elusuur tortuga jälle.. hiljem käisin samas kohas pidevalt patrullimas, aga kahjuks rohkem ei näinud..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar