teisipäev, 17. juuli 2012

speed

salinas de arinaga | 5,0/100 5,0/78 | 1h45min

täna formula päev.. pozos vaevu 4,7 ilm ja laineid ei muffigi. otsustasin freestyle'i meeldetuletamise kasuks.

tund aega oli viiene puri sajase laua peal täpselt paras. kuna puhus vähem, kui muidu ja tuul natuke rohkem maa poolt, oli terve laht üliüli flat ja tuul täitsa ühtlane. harjutasin mõlema käega vulcanit-spocki.. mingi oksakoht on endiselt sees, need ei taha ikkagi tulla veel millegipärast..

siis hakkas kiirelt tõstma ja vahetasin laua väiksemaks. himma käest prooviks võetud 78-ne fanatic freewave. purje ei viitsinud rigada, aga kui vette tagasi läksin, sai juba vabalt ka 4,2 väikese laua peale panna. kuna pind täiesti triigitud, siis lasin lihtsalt tunnikese kiireid otsi. väga overpowered, lõpus tõstis veel, siis hakkasin juba asjadele otsa kukkuma. väljaspool tegin ellujäämise gybe'i, kalda all ülehelikiirusel laydown ja duck gybe'id. duckid olid eriti ägedad, sest seal säilis täiskiirus läbi terve manöövri.. ma arvan, et olin oma kiirusrekordi lähedal küll..

väikese lauaga proovisin ka paar korda vulcanit.. välja hüpata annab vabalt, aga maandumine peab olema hästi puhas, et rail kinni ei jääks ja tundus, et mu 72-selt võetud wave'i uim jäi vabastiili jaoks väga suureks.. vaja lauda veel pozos ka testida..

täitsa väsinud nüüd... peopesad ka suht kulunud..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar