reede, 25. november 2011

november rain

topu | 4,4/100 | 2h

vihma sadas ainult terve tee. topus loomulikult mitte. tuul oli kenasti olemas, ronisime peale, jõudsime teha seitse triipu kuni siim karjus ühel möödasõidul, et niiii äge on.. sellest piisas. ma ei mäletagi, kas sellesama triibu sai lõpuni sõita, aga praktiliselt mõned sekundid pärast saatuslikku väljaütlemist tuul kukkus. mingi aeg sai veel aeg-ajalt käima, varsti oli ainult tiksumine.

kui olime tunni vees olnud, kamandasime endid kaldale, et läheks võimleks, ajaks sooja sisse, muidu oleme tulekuks nagunii külmunud. kaldale siis. väike sörk, hüppamised-kargamised, kükid, kätekõverdused.. temperatuur enamvähem säilis. analüüsisime, et max 40 mintsa ootame, hiljem pole mõtet, sest pimedus tuleb peale. täpipealt nii kaua tuulel enda kogumiseks läkski ja vette tagasi. suht ebaühtlane ja omajagu sai ka tiksuda, aga päev tuli kirja. veepind oli selle eest väga ilus sile.

paremaga spocki ei tulnudki, sest taas on kallal ikaldus, et ei saa taglast piisavalt õigel ajal liigutatud. vasak oli tubli, lasi rahumeeli spock540 asju.

vaatamata vahepealsele ootamisele väga külm ei hakanud. õhk 8, vesi vast paar kraadi vähem.

aaaa ja mainimata jäi pisiasi, et kui olin esimese vaatuse ajal umbes 6 minutit vees olnud, tuli lambist käimasaamise ajal väike tasakaalukaotus, mis lõppes pisukese katapuldiga. mast ei jätnud soodsat võimalust kasutamata ja laua nina korralikult pilbasteks. great success, raisk!

varsti ma mõtlen mingi vahetatavate ninadega süsteemi välja..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar