teisipäev, 24. mai 2011

väike hooaeg

rohuküla | 5,0/99 | 2h20min

jah, sellist teisipäeva me tahtsimegi.. täitsa metsas, kui mõnus on pisikest taglast rigada.. eriti metsas, kui palju mõnusam on viiesega väikses ülepurjestuses, kui kuuepoolesega alapurjestuses. mulle meeldib.

esimesed poolteist tundi kehtis glissikindlustus. kahel korral oli hetkeks tuult natuke vähe. esimene kord siis, kui praam sadamast välja sõitma hakkas ja teine kord siis, kui juba väljunud praamile merel liiga lähedale ronisin.. muidu oli 100% ülihea müramispäev. raiusin vasakuga ülepurjestuses vulcanikatseid, paremaga backwinded gybe, duck gybe ja heli-tack. vulcanit ei julgenud, sest pauerit oli tõesti palju.

välja sõites chopi pealt muhedad pisikesed hüpped. kui vulcanit kohe suht kalda lähedal proovida ei saaanud, siis oli aeg-ajalt parem suure chopi alast läbi sõita ja taga mere peal suurtes lainevahedes pigem teha. esimene vulcan tuli kolmandal katsel, kokku tegin 3 tükki, aga tehnika paranes oluliselt. kui olin poolteist tundi sõitnud, siis avastasin alles, et jätan ikka taglase alati külje peale allatuult tilbendama isegi siis, kui keha asend enamvähem. kui taglast ka paremini sättisin, libises kohe palju paremini ja mitmed katsed olid väga lähedal.

keset sessiooni 10 mintsa puhkepausi kaldal. jubeväsitav on see sport kui natuke puhub ka. lõpuks võttis tuule vaiksemaks ja viiesega enam väga käima ei saanud. õnneks. sest laibaväsimus nagunii ammu kallal.

eile hakkas püünsis polaarkinnastega külm. täna sõitsin paljakäsi ja peaaegu tundus, et tahaks sussid ka ära visata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar