laupäev, 24. aprill 2010

kevadtorm 2010

topu | 5,0/99 | 1h45min

igal pool puhus. suurem osa võitlejatest olid tallinna ümbruses väljas, me tulistasime vabametsaga keset päeva topu poole punuma. umbes viie paiku saime vette. tuule olemasolu kahtluse alla panna ei saanud, puhus täiega. vabakas viskas oma viiepoolese vapori ja 86-liitrise manta. mina väikse purjega ja suure lauaga. tuul oleks vabalt mu väikese veivika ka käimas hoidnud, aga seda ei taibanud kaasa võtta ja parem ongi esimesed korrad suurega paarutada. esimesed veerand tundi oli suht keeruline, sest tuult oli tõesti palju. terve trenni jooksul polnud vist kordagi, kus oleks lihtsalt rahumeeli gybe'i hakanud tegema.. iga kord tuli hirm maha suruda ja üritada asja tohutule kiirusele vaatamata kontrolli all hoida. tulid mõned ilusad manöövrid ja mitu mitte-nii-ilusat. aga sisse kukkusin väga vähe. lõpupoole tegin ka 10 mintsa tack'i meeldetuletamist, aga see võttis kõva tuule ja paksu kasuka tõttu väga läbi ja jõud rauges..

vesi oli väga-väga soe. sain eile surffhausist uued soojad sussid ka ja varvastel ei olnud ainult okei vaid kohe täitsa soe. sõrmed külmetasid natuke terve aja, aga ei midagi hullu. alguses proovisin korra kollaseid kummikindaid oma räbalate paksude kinnaste alla, aga nii hakkas kätel tohutult kiiresti külm..

kokkuvõttes väga mõnus slallitrenn. topu poole sõites mõtlesin küll pika nimekirja välja, mis manöövrid kõik meelde tuletan, aga ülepurjestus ei lasknud muffigi peale gybe'i teha.

leidsin veel hiiumaa surfiklubi lehelt ühe sissekande, mis lisab värvi tuuleolude kirjeldusele.. need kaks slallivenda, keda seal mainitakse, oleme vist meie vabakaga :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar