laupäev, 29. august 2009

bodydrag peegelsiledas vees

rohuküla | 6,5/99 | 3h

jälle varahommikune laks. viiest üles, kuueks urveka-siimuka juures, enne kaheksat rohukülas. saabudes oli kohapeal tuulevaikus, oodata tuli umbes poolteist minutit, siis hakkas puhuma. ja puhuski umbes kolm tundi parajalt suurele purjele. kuna lõunatuul, siis veepind oli sadama muuli kõrval nii-nii sile nigu beebi pepu.

millegipärast polnud mingit erilist tunnet tavalisi asju proovida, mis oli peamiselt suure purje süü. paar korda tegin backwindedisse minekut, aga clew kippus vette minema, mis tõi kaasa päris korralikud mäsad.. proovisin siis ebatavalisi asju ja tulemuseks oli elu esimene bodydrag. seda seal ilgelt sileda vee peal lausa lust teha. dräägimine ise hakkas suht kohe tulema, aga laua peale tagasi saamine nõudis harjutamist. kokku sain kolm korda lauale, ühe korra ka nii, et laud polnud veel glissist väljas. need kõik asjad paremal halsil, vasakuga proovisin vist paar korda ja korra sain ka mingisuguse kontrollitud dräägi, aga lauale tagasi ei saanud. kuna see eneselohistamine tahtis kogu aeg susse jalast rebida, siis sõitsin suurema osa ajast paljajalu. esimest korda vist see aasta. ilgelt mõnus.

hüljest nägin ka. ühel korral välja sõites ilmus muuli otsa juures minu ees umbes 10 meetri kaugusel nähtavale suuur must telgikupli taoline asi. korraks ajasin silmad supitaldrikuteks, et täiiitsa lõpp, kuidas sellises kohas selline kivi olla saab. siis näitas hülgepoiss ühte oma käppa ka ja sain aru, et ei oo kivi. ivar oli ka hüljest nännu ja temaga isegi korra tõtt vaadanud, niiet seekord kindel, et ma luulusid ei näind.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar