laupäev, 1. november 2008

hommikune kiiruskatse

püünsi. 5,0/72. 1h30m

eile õhtul oli äge tuul, aga muud kohustused tegid surfile üks-null. lubas ka, et täna hommikul vara puhub ja siis hakkab kukkuma. egas muud kui sai pool seitse silmad lahti tehtud, ja pool üheksa püünsis oldud. kohale sõites nägin muuhulgas ka öösel tuule poolt pikali aetud bussipaviljoni, kummuli ajutist liiklusmärki ja midagi ägedat veel (ei meenu enam krt). respect!

kohapeal oli paras litter, tänu pool-loodekale tuli lompi sisse ka täitsa vägasuur chop. kui asjad kokku sain, jõudis ka tartu ekipaaž reinvald-kõu kohale.. kõik panid kõige väiksemad, mis võtta oli ja vette. viiene oli praktiliselt terve aeg üle. siimul 4,7 ka üle. kohal olnud surfarite ühine soov oli, et võiks natuke vähem puhuda :)

sõitsin tagapool (seal suurem ja siledam ümar laine lombisisese chopi asemel) nurgakivi ja sadamaesise vahel. oli paras ülepurje trenn. vasakuga olin kuidagi väga liimist lahti. tundus, et lihtsalt ei viitsi piisavalt üritada, et gybe'id õnnestuksid. müstika.

tegin vist ühe elu esimestest parema halsi hüpetest. vähemalt esimese sellistest, mis ei tulnud kogemata või sunniviisiliselt. nägin, et laine tuli ja tundus, et peab niivõinaa kuidagi lendu tõusma ja tegin proovi. tuli suht pisike, aga ilusti kontrollitud ja ilusas asendis hüppekene. proovisin hiljem mõned paremaga hüpped veel, aga nendel lagunes asend koost ja tulid mingid käkid.

välja pidi külma pärast minema - heameelega oleks veel sõitnud. mitu korda olin näppe üles sulatanud ja lõpuks hakkas tervel kehal täitsa külm :(

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar