esmaspäev, 23. juuni 2008

elagu eesti jaanipäev

topu. 6,5/200, 6,5/120. 3,5h. tallinnast toppu sõites sadas terve tee nii paksu padukat, et kojamehed olid lõpuks täitsa võhmal. umbes pool kilomeetrit enne mere äärde jõudmist sai vihm otsa ja tekkis ca 5ms tuul. mõtlesin, et sellise halli taevaga nagunii väga puhuma ei hakka ja panin 6,5/200 kokku, et õrna tuule friistaili trenni teha. tund aega hiljem hakkas tuul tõusma ja natuke veel hiljem sain esimesed triibud teha. rahvas hakkas ka kogunema. kella poole kuue paiku oli juba täitsa paras 8-9ms ja sain suure panniga triibutada ja gybe'i teha. mingi hetk mõtlesin ka glissis front to saili proovida, aga see tundus liiga hirmuäratav millegipärast. selleks ajaks oli taevas ka selgeks läinud ja päike paistis.

poole seitsme paiku võtsin veel väiksema laua ka, aga siis olin juba nii väsinud ja tuul hakkas ka hoogu kaotama, niiet ega see asi väga sõidu moodi välja ei näinud. aga paremaga (vasakuga polnud tuult) sai mõned down360 asjad tehtud ja kui ma kuidagi ahtri uputamise järele jätta suudaks, siis see tuleb suht vabalt ära ka.

ja seda ka, et oumaigaad kui vibalik hambaork mu laud tundus, kui mitu tundi selle suure praamiga sõitnud olin. enda oma tundus siis nagu 70 liitrine veivikas, millega pole üldse võimalik vee peal püsida:)

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar